verhuur apparatuur
Verhuren jullie ook apparatuur om foto’s of een filmpje te vertonen?

 

Wij verhuren beeldschermen of projectieschermen waarop een of meer powerpoints kunnen worden vertoond. In overleg wordt bekeken welke apparatuur voor die locatie het meest geschikt is. Het geluid kan tijdens de presentatie via de in de ruimte aanwezige installatie verlopen of via onze installatie.

 

Als u de apparatuur bij ons huurt, bouwen wij deze van tevoren op en testen alles volgens het draaiboek.

 

U kunt kiezen uit:

  • 1 beeldscherm (65 inch = 1,50 meter breed))

  • 1 of 2 beeldschermen  (48 inch = 1,07 meter breed)

  • apple laptop

  • projectiescherm 3,00 x 2,29 meter

  • projectiescherm 2,25 x 1,70 meter

  • epson beamer 4000 lumen of beamer 2700 lumen

 

inclusief bekabeling en statieven

Wie bedient deze apparatuur?

Prijzen van de verhuur zijn exclusief bediening. Wij kunnen (tegen meerprijs) voor iemand zorgen die tijdens de afscheidsbijeenkomst alles bedient en u die zorg uit handen neemt.

 

Als u zelf een dvd of powerpoint maakt, kunt u ook kiezen om uw eigen laptop te gebruiken en de apparatuur zelf te bedienen. Wij maken dan wel een afspraak om samen te testen.

Kunnen we bij jullie ook een geluidsinstallatie met microfoons huren?

Is er geen geluidsinstallatie aanwezig in de gekozen ruimte, bijvoorbeeld in een zalencentrum, tent, tuin of is de installatie onvoldoende, dan kunnen wij het geluid en de muziek verzorgen. U kunt de muziek aanleveren op cd of usb - stick. Wij plaatsen een professionele geluidsinstallatie ( Yamaha) al dan niet met microfoons en eventueel spreekgestoelte met één, twee of vier geluidsboxen, die geschikt zijn voor kleine of grotere ruimten. Ook hebben wij microfoons om live muziek te versterken. Wij zorgen voor de bediening van de geluidsapparatuur.

 

Kunnen filmbeelden en geluid ook worden doorgeschakeld naar een andere ruimte?

Is de locatie te klein en wijkt u liever niet uit naar een andere locatie, dan kan spirilijn de filmopnamen met geluid doorschakelen naar een aangrenzende ruimte of een ruimte op afstand tot plusminus 35 meter.

Voor beelddoorschakeling verder weg (tot plusminus 600 meter)  is dit via een ander bedrijf te regelen. U mag ons daar altijd vrijblijvend over bellen.

De beeldschermen kunnen eveneens als extra scherm achterin een grote, drukbezochte ruimte worden geplaatst, zodat iedereen ook daar alles goed kan volgen.

Kiest u alleen voor geluidsdoorschakeling, dan is dat in overleg ook mogelijk. Bijvoorbeeld een geluidsbox buiten voor de kerk. Dit is wel afhankelijk van de situatie en de weersomstandigheden. Voor alleen geluid kan de afstand tot plusminus 100 meter zijn.

 

 

Is er ook live-streaming mogelijk via internet ?
 

Wij doen dit niet, omdat we de beeldkwaliteit niet voldoende vinden en ook de ontvangst in sommige landen te wensen over laat. Wij kunnen het afscheid wel filmen en de filmbeelden de volgende dag doorsturen via We Transfer.

 

​​​​

“ Wat waren geluid

en beeld mooi en helder.

Zijn lievelingsmuziek

en de bijpassende foto's raakten ons daardoor nog meer." 

"Tijdens de uitvaartmis van mijn vader konden we gelukkig toch een fotopresentatie laten zien."

spirilijn

heipoldersstraat 2a

5591 kb heeze

Tel: 06 - 10 08 43 68

© 2017 spirilijn